Vad är Etta Nolla

Företaget Grundades 2012 och har varit aktivt sedan dess. Har inte alltid varit mitt frontbolag utan ibland som ett företag som agerat i bakgrunden. Företaget började som ett Hemsidesbolag men har sedan blivit ett bolag som hjälper andra bolag att komma igång eller få ordning på andras eller bolag där jag själv klivit in. Det handlar om allt från ideèr till struktur och logistik.

En del i mitt jobb är att se till att du får bra sammarbeten redan från start. Det kan vara en Revisor, Coach, Designer, Sjukgymnast, Fotograf, It, Jurist, Marknadsförare eller Advokat.

I mitt nätverk så finns just dom personerna som du kommer att behöva i framtiden som jag kan rekommendera. Tillit till det som kommer att ske! Är en viktig bit. Att välja fel personer/företag som skall hjälpa dej kan kosta mycket tid/pengar i onödan.

– varumärkesutvecklare, www.designmaria.se

– Hemsidor, grafisk formgivning, uppdateringar av hemsidor. Logotyper, trycksaker www.lidali.com

 – Coach, ledarutvecklare, Personlig utveckling www.granstromkommunikation.se

– Advokat Holmqvist & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå som gillar att arbeta nära kunderna. Byrån är verksam inom flertalet av de affärsjuridiska områden som små och medelstora företag normalt sett behöver hjälp med och fungerar ofta som en extern bolagsjurist för kunderna. https://holmqvistpartners.se/

Forward Nine tillhandahåller allt ni behöver och vägleder er så att ni kan lyfta er IT till en stabil, flexibel och framtidssäkrad plattform. Läs mer om våra tjänster för Den Moderna Arbetsplatsen och hur de underlättar för er verksamhet och bidrar till fler och bättre affärer. https://www.fw9.se/den-moderna-arbetsplatsen